Işıkver: 'Bu Millet Gazi Millettir'

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında 'Milletimiz, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, mukaddeslerine, en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı, her zaman canı pahasına mücadele etmiştir' dedi.

Işıkver: 'Bu Millet Gazi Millettir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Işıkver yayınladığı mesajında; "Ülkesini ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletimizin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Milletimiz, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, mukaddeslerine, en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı, her zaman canı pahasına mücadele etmiştir." dedi. 

Başkan Işıkver mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Bugün bizler huzur ve güven içerisinde isek, vatan ve millet uğruna serden geçen, tarih boyunca destanlar yazan Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz sayesindedir. Gazilik; şanlı tarihimiz boyunca “ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” düsturuyla istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda canını ortaya koyarak mücadele ederken yaralanan kahramanlarımıza verilen “Gazâ” ruhunun ifadesi olan bir unvandır.

Destanlar yazan şehit ve gazilerimiz tek tek birer onur abidesidir. Vatan ve millet sevdası ile bu topraklar için “Şehadete niyet ettik, gazilikle onurlandık.” “Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim ama vatanım olmadan yaşayamam.” diyerek büyük mücadeler veren gazilerimiz, vatanını canı pahasına korumuş ve kollamıştır.

Bu millet gazi millettir. Bu milletin bir ferdi olmak hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu düşünceler ile, aziz milletimiz ve devletimizin bekâsı için göğsünü siper eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor: 19 Eylül Gaziler Gününde tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."