İşte Elazığ'da Konuşulan İsimler!

Mayıs ayı içerisinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanlığına aday olacak isimler hazırlıklarına başladı…

İşte Elazığ'da Konuşulan İsimler!

Siyasi partiler, bir yandan 31 Mart 2024’de gerçekleşecek olan yerel seçim hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan kongre hazırlıkları ve teşkilat yenileme çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Siyasi partilerde tüm bu gelişmeler yaşanırken Elazığ kamuoyu da ilimizde kimlerin Belediye Başkanı adayı olacağı konusunda isimleri zikretmeye ve konuşmaya başladı.

SİYASİ PARTİLER EN İYİ İSİM PEŞİNDE
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde en iyi sonucu almak için hazırlıklarını başlatarak, teşkilatlarını yerel seçimlere yenileyerek girmeyi planlayan siyasi partiler şehre faydalı olabilecek ve Elazığ Belediye Başkanlığını kazanabilecek isimlere teklif götürmeyi planlıyor.

KULİSLER HAREKETLİ
Yerel seçimlere 7 ay gibi kısa bir süre kalırken, siyasi partilerin belediye başkan adaylarını Kasım ayı içerisinde belirlemesi bekleniyor. Bununla birlikte belediye başkanlığını düşünen isimlerde kulis çalışmasını hızlandırdı.

Belediye Başkanı olmak isteyen aday adayları parti merkezlerinde ve il düzeyinde kulis çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar resmi olarak başkan aday adaylığı açıklayan bir isim olmasa da kamuoyunda ve sosyal medyada birçok isim zikrediliyor.

EN NET İSİM; ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI
Elazığ Belediye Başkanlığını kazanacak en iddialı partilerden biri olan AK Parti’de birçok isim gündeme gelse de mevcut belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeniden başkanlığa talip olduğunu belirgin bir şekilde kamuoyuna yansıtıyor.

İşte Elazığ Kamuoyunda Konuşulan İsimler;

AK PARTİ;
Şahin Şerifoğulları, Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, Ramazan Gürgöze, Turgay Gökdemir, Kazım Gökhan Elgin, Ali Tekataş, Hasan Tahsin Fendoğlu, Veysel Demirci, Şerafettin Yıldırım, Ömer Sami Yapıcı, Sabahattin Kaya, Selahattin Özsoy, Ömer Serdar,

MHP;
Yunus Bal, Prof. Dr, Ahmet Bedri Özer, Prof. Dr. Yasemin Açık, Yunus Genç, Süleyman Selmanoğlu, Hakan Kuzu, Oğuzhan Demir, İhsan Şahin, 

CHP;
Coşkun Çağlar Duran, Süleyman Türker, Azat Alınak, Alım Özdemir, Emrah Özden, Ayten Çekil, Mahmut Kahraman, 

SAADET PARTİSİ;
Abdullah Akın, Haluk Arslan, Bekir Kılıç, Erhan Yumakgil, İbrahim Öcal,

DEVA PARTİSİ;
İbrahim Halil Çanakçı, Mehmet Kangal, Nihal Çiçek Aydın, Ahmet Yıldız, 

YENİDEN REFAH PARTİSİ;
Mehmet Gül, Ömer Ateş, Nureddin Gül, Abdullah Çınar, Fatih Öztek, Prof. Dr. Mehmet Cavaş, Sinan Boydak, Erhun Karakuş, 

İYİ PARTİ;
Selahattin Çobanoğlu, Yüksel Ercan, Kerim Eflatun, Veysel Esen, Fırat Ataşsalar,