İYİ Parti Lideri Akşener Elazığ'a Geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tunceli'deki programlara katılmak üzere havayolu ile Elazığ'a geldi. Akşener'i havalimanında partisinin il teşkilatı karşıladı.

İYİ Parti Lideri Akşener Elazığ'a Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ’a geldi Ankara’dan özel uçak ile Elazığ’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ Havalimanında İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve partililer tarafından karşılandı.

Havalimanında Elazığ ile ilgili kısa bir açıklama yapan Genel Başkan Akşener,  Doğu Anadolu’da illeri ve ilçeleri gezdiğini ifade etti. Havalimanındaki karşılamanın ardından Akşener, havalimanından karayoluyla Tunceli’nin Pertek ilçesine geçti.

Pertek’te vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, ardından Tunceli’ye geçti.

AKŞENER: ELAZIĞ’A GELECEĞİM AMA TARİHİ BELİRLİ DEĞİL
Başkan Akşener, “Elazığ ile ilgili kısa değerlendirme zor çünkü Elazığ öyle bir şehrimiz ki pek çok övgüyü yaşayan insanları açısından pek çok sözü hak eden bir şehrimiz ifadelerini kullandı. Elazığ programı olacak mı sorusuna ise Akşener; “Bugün Elazığ’a gelmedim buradan Tunceli’ye geçeceğiz ama Doğu Anadolu’da iller ilçeler geziyorum, esnaf dolaşıyorum, köylüler ile bir araya geliyorum, Elazığ’a geleceğim ama tarihi belirli değil onu Genel Merkez beliyorlar ama her hafta 3 vilayetimize gideceğiz bayramdan sonraki fasılda” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Tunceli programının ardından Elazığ’dan özel uçak ile tekrar Ankara’ya dönecek.