Kanaat Önderi Abdullah Nazırlı Vefat Etti

Elazığ'ın kanaat önderlerinden Hacı Hafız Abdullah Nazırlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kanaat Önderi Abdullah Nazırlı Vefat Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın kanaat önderlerinden olan ve hayatını ilime adayan Hacı Hafız Abdullah Nazırlı, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören 101 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda imamlık, vaizlik ve Kur’an öğreticiliği görevlerinde de bulunan Hafız Abdullah Nazırlı, çok sayıda öğrenci yetiştirmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SÜREKLİ ZİYARET EDERDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Elazığ’ı her ziyaretinde Hafız Abdullah Nazırlı’yı ziyaret ederek sohbet edip duasını alırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son Elazığ ziyareti olan 25 Ocak tarihinde de Hafız Abdullah Nazırlı’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. 

Öte yandan Merhum Hafız Abullah Nazırlı yarın saat 14.00’da İzzetpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Harput Mezarlığına defin edileceği öğrenildi.
 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, ilimizin kanaat önderlerinden olan merhum Hafız Abdullah Nazırlı'ya Allah'tan rahmet, ailesine sevenlerine başsağlığı diliyoruz..