Kanal Fırat Medya Grubundan Anlamlı Kampanya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tam kapanma kararını açıklamasının ardından Kanal Fırat medya grubu tarafından dükkanlarını 18 gün boyunca kapatacak esnaflara ve yanlarında günlük yevmiye ile çalışan personellere destek olunması için kampanya başlatıldı.

Kanal Fırat Medya Grubundan Anlamlı Kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “29 Nisan Perşembe saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz” açıklamasında bulundu.

Kanal Fırat medya grubu tarafından tam kapanma açıklamasının ardından ekonomik olarak sıkıntıya düşebilecek ve 18 gün boyunca kepenk indirecek esnaflar ve yanlarında günlük yevmiye ile çalışan personeller için kampanya başlatıldı.
Kanal Fırat Televizyonu tarafından yapılan açıklamada;
"Haydi Elazığ!

Bu zor günlerde bir birimize destek olma zamanı. Bir aylık maaşımızın bir kısmı ile tam kapanma nedeniyle ekonomik olarak sıkıntı yaşayan esnaflarımıza veya yanlarında günlük yevmiye ile çalışan vatandaşlarımıza destek olalım.

Özellikle, ekonomik olarak kısıtlamadan etkilenmeyen tüm kamu çalışanlarından yardımlaşma konusunda hassasiyet bekliyoruz…” denildi. Başlatılan kampanyada özellikle kısıtlamalardan ekonomik olarak etkilenmeyen kamu çalışanlarına seslenilerek herkesin mahallesindeki esnafa destekte bulunması talep edildi.