Karadağ Öğretmenleri Unutmadı

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Kentsel Dönüşüm Uzmanı Dr. Abdullah Karadağ seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Karadağ Öğretmenleri Unutmadı

2024 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Kentsel Dönüşüm Uzmanı Dr. Abdullah Karadağ Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf gezilerine devam ediyor. 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla kent genelinde çeşitli okullara ve kurs merkezlerine ziyarette bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Karadağ, öğretmenlere çiçek vererek sohbet etti.

Okul gezileri sonrasında açıklamalarda bulunan Karadağ “Öğretmen sadece 3 heceden ibaret bir sözcük değildir elbet. Binlerce masum gülüşten oluşan minik kalplerin de limanıdır aynı zamanda. Öğretmen bir çocuğun, o çocuk da ülkenin hatta dünyanın geleceğini değiştirebilir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Kentsel Dönüşüm Uzmanı Dr. Abdullah Karadağ’ın bir sonraki durağı Elazığlı esnaflar oldu. Elazığ’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunan Karadağ, aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde Elazığ için planladığı projelerini vatandaşlara anlattı.

Malatya’da gerçekleşen ve Elazığ’da da hissedilen 5.2 ve 4.7’lik depremlere de değinen Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Abdullah Karadağ, kentsel dönüşümün bir an önce tamamlanması gerektiğini belirtti.

Karadağ açıklamasında; Depremle yaşamak zorunda olan insanlarımız şunu çok iyi bilmelidir ki; Deprem öldürmez, sağlam yapılmayan yapılar öldürür.  Elazığ konumu itibari Doğu Anadolu fay hattı ve Kuzey Anadolu fay hattının kesişme noktasında bulunmaktadır. Elazığ’ımızın hiç şüphesiz en büyük ihtiyacı, depreme dayanıklı olan kentsel dönüşümünü hiç vakit kaybetmeden tamamlamaktır. Yıllar süren akademik çalışmaların ışığında Doktorasını kentsel dönüşüm uzamanı olarak yapmış bir kardeşiniz olarak, tüm samimiyetimle söylemek isterim ki, Elazığ’ın kentsel dönüşümünü en güvenilir ve en doğru şekilde yalnız biz yapabiliriz.” İfadelerini kullandı.