Kazanan Nazırlı Oldu!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Atatürk Stadyumunda bulunan Bilardo Salonunun açılışına katılarak, burada bilardo maçı oynadı.

Kazanan Nazırlı Oldu!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yoğun temposunu sürdürerek vatandaşlarla içiçe olaya özen göstermeye devam ediyor. Dün Salıbaba Mahallesi halkıyla biraraya gelen Milletvekili Nazırlı bugünde çarşı merkezinde gençlerle ve vatandaşlarla birarada olarak, onların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Nazırlı, Elazığ Atatürk Stadyumunda bulunan Bilardo Salonunun açılışına katıldı. Açılışın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'le birlikte bilardo maçı yapan Nazırlı, maçın kazanı oldu. 

Açılışta değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Nazırlı, salonun Elazığ'a hayırlı olması temennisinde bulunarak; "Gençlik ve sportif faaliyetlere daha fazla önem vereceğiz. Gençlerin spora olan ilgilerini birebir deneyimlemek kendilerini gelistirmek  ilgisi olan alanı keşfedip kendini geliştirmesi için bu tarz tesis yatırımlarının yapılması şehrimize ve Elazığ'ımıza yaptığımız ve yapacağımız yatırımların teminatıdır'' dedi.

Kazanan Nazırlı Oldu!