KGF'de Yeni Operasyonel Yapılanma!

Kredi Garanti Fonu (KGF) Elazığ Şubesi, KGF'nin ülke genelindeki yeniden operasyonel yapılanması kapsamında faaliyetini durdurmuş olup, hizmetlerini daha önceden olduğu gibi Gaziantep 7. Bölge Müdürlüğü üzerinden sürdüreceği açıklandı.

KGF'de Yeni Operasyonel Yapılanma!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kredi Garanti Fonu, yeni operasyonel yapılanmaya giderek, Elazığ'da artık hizmetlerini 7. Bölge Müdürlüğü üzerinden sürdüreceği açıklandı. 

Konuyla ilgili Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

'Kredi Garanti Fonu’nun gerek yönetim yapılanması ve gerekse ülke genelindeki hizmet ağında 2020 yılı itibarı ile yeni bir çalışma süreci başlatılmış olup, bu süreçte aralarında Elazığ Şubesinin de bulunduğu teşkilatların kapatılarak Bölge Müdürlükleri üzerinden hizmet sağlanmasına gidilmiştir. 

KGF’nin iş dünyasına sunduğu hizmetlerin bu süreçte herhangi bir aksamamaya meydan vermeyecek şekilde planlamaları yapılmış olup, ilimiz iş dünyasının daha önce Gaziantep Bölge Müdürlüğü üzerinden almış olduğu hizmetler devam edecektir.

Odamız hizmet binası içerisindeki fiziki mekan mevcudiyetini korumakta olup, önümüzdeki süreç içerisinde KGF teşkilat yapılanmasında yeni bir düzenleme olması halinde, yeniden aktif hale getirilecektir.'