Kovancılar'da Bir Hizmet Daha Faaliyete Giriyor

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçeye yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Düğün salonundan, butik otele, yöresel ürün çarşısından, hobi etkinliklerine kadar birçok alanda hizmet sunacağı mesire alanındaki çalışmalarda sona geliniyor.

Kovancılar'da Bir Hizmet Daha Faaliyete Giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar’da aynı yerleşke içerisinde yer alan butik otel, yöresel ürün çarşısı ve hobi etkinliklerinin yer aldığı çalışmalarda sona geliniyor.

Kovancılar ilçe ekonomisine katma değer sağlayacak ve yöresel ürünlerin tanıtılmasının hedeflendiği yöresel ürün pazarı kısa süre sonra hizmete başlamayı bekliyor.

Yöresel ürün pazarının haziran ayında bitmesi planlanıyor.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, mesire alanı içerisinde yöresel ürün pazarı ile birçok etkinliğin yapılabileceği, bir yer tasarladıklarını aktardı.

Akpınar aynı zamanda mesire alanında vatandaşların birçok aktivite ile güvenli bir şekilde buluşacaklarından bahsetti.

Yöresel ürün pazarında sona gelindiğinden bahseden Akpınar vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayabileceği ve ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin istihdam sağlayabileceği bir Pazar tasarladıklarını söyledi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar bölgede yetişen ürünlerin, satılabilmesi için açık Pazar alanı da kuracaklarını aktardı.