Kovancılar'da Yoğun Çalışma!

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, ilçede yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde hizmete sunulacak olan projeleri yerinde inceleyerek, geldiği aşamalarla ilgili bilgi aldı.

Kovancılar'da Yoğun Çalışma!

Elazığ'ın en büyük ilçelerinden biri olan Kovancılar'a yeni bir soluk getiren ve birçok projeye imza atan Kaymakam Mustafa Dilekli, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. 

KÖY YOLLARI BİR BİR ASFALTLANIYOR
İlçede eksikliği bulunan hizmetlerin hayata geçmesi noktasında azami gayret gösteren Kaymakam Dilekli tarafından başlatılan İsaağa, Yoncalıbayır ve Göçmezler köy yollarının asfaltlanması çalışmalarında sona gelindi. 

İsaağa, Yoncalıbayır ve Göçmezler köy yollarının, asfaltlama ile temel malzeme ve mıcır çalışmalarını yakından inceleyen Kaymakam Dilekli, yapılan çalışmalarla ilgili teknik personellerden bilgi aldı. 

Kovancılar'da Yoğun Çalışma!

CAMİ VE TAZİYE EVİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ
Kaymakam Dilekli, daha sonra ilçeye bağlı Aşağımirahmet Köyüne geçerek, burada yapımı devam eden Camii ve Taziye evi ile çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Dilekli; "İlçemiz ve köylerine en iyi kamu hizmetini sunmak, talepleri karşılamak, eksikliklerinin gidermek ve Kovancılar'ımızı daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz." dedi. 

Kovancılar'da Yoğun Çalışma!