Kurnaz Güven Tazeledi

Harput Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı...

Kurnaz Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Harput Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı.  Tek liste ile gidilen genel kurul sonrası, Turan Kurnaz güven tazeledi.

Yoğun bir katılımın olduğu  genel kurula;  Elazığ Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan, çevre illerden katılım gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, kurum müdürleri ve kooperatif üyeleri katıldı.

“Kooperatifimiz, Elazığ’ da Bir Çığır Açmıştır”
Genel kurulda açıklamalarda bulunan, Harput Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, “ Henüz 7.5 yıllık bir kooperatif olmamıza rağmen,  plasman açısından ülkemizde tüm kooperatifler arasında 7. Sırada yer almaktayız. Plasman konusunda, kuruluşumuzun ilk döneminde sıkıntı yaşamıştık. Bugün, böyle bir sıkıntımız söz konusu değildir. Kredi taleplerinin karşılanması noktasında, milletvekillerimize yaptığımız başvuruda gerekli para temin edilerek,  kooperatifimize gönderiliyor. Bu desteklerinden dolayı da;  eski ve yeni  bütün milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Talepte bulunan ve yasal zorunlulukları yerine getiren, tüm esnaf ve sanatkârımıza kredi veriyoruz. Kooperatifimiz, Elazığ’ da bir çığır açmıştır.

Elazığ olarak, yaşadığımız bir deprem vardı. Bu depremin ardından, esnaflarımızın sıkıntılarına çözüm getirmek adına, faizsiz kredi dağıttık. Devletimiz, bu konuda gerekli tüm imkânları sundu. Esnaflarımız, kullandığı kredinin göre ödemesinde sıkıntı yaşatmıyor. Borcuna sadık. Kooperatifim, şuan bu durumdaysa sebebi Elazığ esnafının dürüstlüğündür. Bunun için, tüm esnaf ve sanatkârlarımıza, teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içinde de, en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız.”   dedi.

 Turan Kurnaz’ın yapılan seçimin ardından güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 

Yönetim kurulu ise; Mehmet Tozkoparan, İmam Doğan,  Selahattin Aydın ve Şevket Geze’ den oluştu.