Maden İhalesi Ertelendi!

Maden ilçesinde bulunan Maden Rezervlerinin işletilmesiyle ilgili 4 Nisan tarihinde yapılacak ihale Elazığ Girişim Gurubunun itirazları sonucunda ertelendi.

Maden İhalesi Ertelendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maden ilçesinde Türkiye’nin en büyük rezervi bulunmasının ardından Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Elazığ Girişim Grubu oluşturulmuştu.

İhaledeki eksiklikleri gündeme getiren ve ihaleyi Elazığlı firmaların alması gerektiği ilk günden itibaren dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonuç verdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oluşturulan Elazığ Girişim Grubu Maden ilçesindeki rezervlerle ilgili ihaledeki eksiklerin giderilmesi ve şartnameye eklemeler yapılmasıyla ilgili yoğun girişimlerde bulunmuş ve mahkeme sürecini başlatmıştı.

4 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale Ankara’daki mahkemenin karar vermesi neticesinde ertelendi.

Mahkeme, “4 Nisan tarihinde yapılacak ihale, evraklarda ve şartnamede yapılacak değişiklik ve ilaveler kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir” kararını verdi.

Elazığ Girişim Grubunun girişimleri neticesinde ihalenin ertelenmesi kamuoyunda önemli bir başarı olarak değerlendirildi.