Manşet 23 ve Tek Medya 1. Yaşını Kutluyor

9 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayarak kısa sürede büyük başarılar kazanan Tek Medya Grup ve Manşet 23 kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutluyor...

Manşet 23 ve Tek Medya 1. Yaşını Kutluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25 yıllık medya  deneyimini yeni bir oluşum ile sürdürme kararı alan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Zülfü Bal'ın yürüttüğü Tek Medya Grup ve Manşet 23 ile 1. yılını kutluyor.

"ELAZIĞ'I GURURLA TEMSİL EDİYORUZ"
Elazığ'ın bölgedeki sesi olmayı ve ilimizin tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Tek Medya Grup ve Manşet 23 Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal, prodüksiyon sektöründe Türkiye'nin bir çok ilinde reklam, tanıtım filmleri hazırlayadıklarını belirterek Elazığ'ı gururla temsil ettiklerini ifade etti.

“ETKİLİ VE GÜÇLÜ BİR BASINIMIZ VAR”
Elazığ'da çok etkili ve güçlü bir basın camiası olduğunun altını çizen Bal;  “her gazetenin kendine has bir çizgisi var ve bu çizgiyi bozmadan devam etmesi en büyük dileğimdir. Basın yayın ilkeleri içerisinde kamuoyunda gücünü hissettirmesi mutlaka gerekmektedir. Elazığ’da böyle bir basına sahip olmaktan mutlu olduğumu söylemek istiyorum. inşallah önümüzdeki yıllarda camiamız biraz daha büyüyecek, biraz daha çoğalacağız, çok geniş bir aile olacağız. Elazığımızın  gelişimine katkı koymak için herkesin elini taşın altına koyacağından ben eminim.” dedi.