MHP Elazığ'da Bir İlke İmza Attı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ'da bir ilke imza attı.

MHP Elazığ'da Bir İlke İmza Attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'in öncülüğünde MHP İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri haftanın iki günü parti binasında vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyecek. 

Programın ilki bugün gerçekleşti. MHP Belediye Meclis Üyesi Suat Yaşa parti binasında vatandaşlarla bir araya gelip sorunları ve talepleri dinledi.

YAŞA: "ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Meclis Üyesi Suat Yaşa, yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Haraket Partisi olarak halkımızla bir araya gelip halkımızın sorunlarını dinlemek için perşembe günleri belediye meclis üyeleri, Cuma günleri de il genel meclis üyeleri olarak böyle bir program başlattık. İnşallah halkımızın sıkıntılarına yardımcı olacak şekilde elimizden geleni yapacağız. Bu hafta başlangıcını yaptık. Bu süreç yıl boyunca devam edecek. Halkımızın her türlü sorununa yardımcı olmaya çalışacağız." dedi. 

HANEGE: "VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"
MHP Elazığ İl Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Hanege ise yaptığı açıklamada, "Yerel Yönetimler masası olarak bir çalışma başlattık. Haftada iki gün olmak üzere, bir gün il genel meclis üyelerimiz bir gün de belediye meclis üyelerimiz vatandaşımızın sorunlarını, sıkıntılarını dinleyecek. İnşallah çözüm noktasında da güzel adımlar atarız. Amaç zuhur etmiş olur. MHP İl Başkanlığı olarak sahadayız. Vatandaşımızın yanındayız." diye konuştu.