'Mikro Ve Küçük İşletmelere Destek Programı' Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

FIRAT TEKNOKENT FİRMALARINA KOSGEB COVİD-19' DAN ETKİLENEN MİKRO VE KÜÇÜK İŞLETMELERE HIZLI DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

'Mikro Ve Küçük İşletmelere Destek Programı' Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ KOSGEB Müdürlüğü ve Fırat Teknokent TGB işbirliğinde “Covid-19’ dan Etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” 6 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 14:00 da Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ndeki teknoloji firmalarının katılımları ile  Elazığ KOSGEB Müdürü ŞABAN YAŞA’ nın  sunumlarıyla zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Bilgilendirmeye Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan AKIN’ ın  yanı sıra birçok firma sahibi katıldı.

Yapılan bilgilendirmede firma sahiplerine hızlı destek programı başvuru kriterleri ile verilecek destekler anlatıldı. Covid-19 salgınından etkilenen Fırat Teknokent TGB firmalarına istihdamlarının devamı için başvuru süreci anlatılırken destek programının detayları verildi. Firmaların destek alabilmesi için şartların uygunluğu anlatıldı ve soru- cevap oturumu ile sonlandı.