Milletvekili Balık'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı...

Milletvekili Balık'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, yayınladığı mesajında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Milletvekili Balık yayınladığı mesajında; ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanıyla İstiklaline ve istikbaline sahip çıkan Aziz Milletimiz, geçmişte olduğu gibi günümüzde de birlik ve beraberliğini koruyarak birbirine daha sıkı bağlarla bağlanmış bir Millet olarak, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98’inci yıldönümünü coşkuyla kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.'' dedi.

''2023 HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ''
29 Ekim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Milletinin ve devletinin küllerinden yeniden doğduğu gün olduğunu belirten Milletvekili Balık mesajında ; ''Kurulduğu günden bu yana mücadele içinde olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz yazdığı destanlarla Dünya’ya örnek olmayı başarmıştır. Son yıllarda Devletimiz, Aziz Milletimizin desteğiyle  ülkemizde hayal edilemeyecek hizmetlerle ve yatırım hamleleriyle büyüyerek güçlenmiştir. Günümüzde her fırsatta ülkemize, ekonomimize ve istikrarımıza yönelik saldırılara boyun eğmeyen Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği Daha Büyük ve Daha Güçlü Türkiye için 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. 
     
Çeşitli terör örgütlerinin saldırılarından, 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar yaşadığımız tüm hadiseleri, ülkemize yönelik kurulan tüm tuzakları ve oyunları önce Allah’ın yardımı ve Milletimizin desteğiyle birer birer bozarak bugünlere geldik. Bu vesileyle Ülkemiz sınırları içinde ve dışında, vatanımızın huzuru, güveni ve istikrarı için hain terör örgütleriyle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize ve şanlı ordumuza üstün başarılar diliyorum.
 

Aziz Milletimizin, Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıldönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bir asırlık şanlı geçmişe sahip İstiklal Harbimizin zafere ulaşmasında görev üstlenen kahramanlarımızı dua, rahmet ve saygıyla yad ediyorum'' ifadelerini kullandı.