Milletvekili Bulut STK Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma grubu üyelerini dinledi. Toplantının gündeminde şehrin problemleri ve çözüm önerileri yer aldı.

Milletvekili Bulut STK Temsilcileri İle Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma grubu üyelerini dinledi.

STK Platformu Dönem Sözcüsü Ergün Aslan, “Biz bu şehrin içinden doğduk. Bu şehrin sivil toplum örgütüyüz. Çok değerli büyüğümüz, Elazığ Milletvekilimiz Metin Bulut başkanımız bizi ziyaret etti” ifadelerini kullandı.

BULUT: ELAZIĞ’IN BAŞINDAN 2020 YILINDA ÇOK BÜYÜK BİR OLAY GEÇTİ
Sivil toplum kuruluşlarına önem verdiklerini belirten Milletvekili Bulut, “Bir takım güzel şeyler olacaksa bunun sivil toplum örgütleri eliyle olabileceğini bilen, inanan, geçmişten beri bu süreç içerisinde yer almış olan kardeşlerimizden bir tanesiyiz. Büyüye, gelişen, hareketli olan illerde elbette ki sürekli bir takım talepler, istekler, sıkıntılar olacaktır. Bu işin fıtratında olan, yapısında olan şeylerden bir tanesi. Özellikle Elazığ’ın başından 2020 yılında çok büyük bir olay geçti, acı bir felaketle karşılaştı. Böyle bir acıyla buluşmuş, üstüne üstük ardından pandemi gibi dünyayı ilgilendiren genel bir sıkıntı olmuş bir ilde de bir takım sorunların ve sıkıntıların olmasından daha doğal bir şey olamaz” ifadelerini kullandı.

BULUT: YILSONUNA KADAR YARALARI SARMIŞ OLACAĞIZ
Bulut, “Bu yılın sonunda dönüp baktığımızda 2020 yılında o yaşamış olduğumuz acıyla alakalı pek çok iz kalmış olacak. Bunların çoğunu sarmış olacağız diye düşünüyorum” dedi.