Milletvekili Bulut'tan Turcovac Ekibine Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve beraberindekiler, Erciyes Üniversitesi'nde TURKOVAC aşısını geliştiren ekibin başında olan ve aynı zamanda Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bölümünden mezun Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'yi ziyaret etti.

Milletvekili Bulut'tan Turcovac Ekibine Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve beraberindeki heyet, Erciyes Üniversitesi'nde TURKOVAC aşısını geliştiren ekibin başında olan Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’yi ziyaret etti.

"ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM"
Milletvekili Bulut ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve yerli korona aşısı TURKOVAC’ın mucidi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’yi ziyaret ettik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

EKİBİN BAŞINDAKİ HOCA FIRAT ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN
Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu olması, doktorasını da yine Fırat Üniversitesinde tamamlaması ve Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Viroloji Anabilim Dalında görev yapması hasebiyle yarı Elazığlı olduğunu dile getiren Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de;  aşı için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.