Milletvekili Demirbağ Muhtarlarla Biraraya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil'in Haroğlu Köyü'nde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlardan köylerin sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Demirbağ Muhtarlarla Biraraya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın bu defaki durağı Baskil İlçesi’ne bağlı Haroğlu Köyü oldu.

İlçeye bağlı köy muhtarlarının katıldığı istişare toplantısına ayrıca İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, kurum müdürleri de katıldı.
DEMİRBAĞ: SORUNLARI BURADA TARTIŞACAĞIZ
Elazığ programları kapsamında muhtarları dinlediklerini ifade eden Milletvekili Demirbağ, “Bugün de sabah saatlerinden itibaren Mustafapaşa Mahallesi’nde malum yapılan kentsel dönüşüm neticesinde kuralar çekildi. Anahtarlar verilmeye başlandı. Ancak orada bazı sıkıntılar var. Bu sıkıntıların çözümü gerek TOKİ gerek Çevre Bakanlığı, kentsel dönüşüm, valilik temaslarımız oldu, toplantılar oldu. Bu saatlerde de Haroğlu Köyü’ne geldik. Bu civar muhtarlar, merkez muhtarlarımız, il genel meclis başkanı ve daire müdürü arkadaşlarımızla beraber bir aradayız. İnşallah buranın ardından muhtarlarımızla bir araya gelmek suretiyle bölgenin, köylerin sorunlarını burada tartışacağız, konuşacağız. İdareci arkadaşlarımızda inşallah üzerlerine düşeni yapacaklar. Ben bu toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca Haroğlu muhtarımız başta olmak üzere arkadaşlarımızın gösterdiği yakın ilgi alakadan dolayı da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: MİLLETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM
Yangınlarla ilgili de konuşan Demirbağ, “Cenap-ı Allah korusun, muhafaza etsin. Gerçekten dünya genelinde de, Amerika’sında, Kanada’sında, Avrupa’sında her tarafta Afrika’da dahil ciddi yangınlar var. Ama ülkemizde de özellikle turizm bölgelerinde ve şu ana kadar tespit edilen 34 ilde bu yabana atılacak bir şey değil. 34 ilde yangın var. Tabi bunların büyük kısmı söndürüldü. 11-12 yerde şu anda yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. Ben milletimize geçmiş olsun diyorum. Orada yangında canını kaybeden gerek ormancılarımız olsun, gerek vatandaşlarımıza cenap-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Cenap-ı Allah bu büyük afetlerden bizleri muhafaza etsin. Dikkatli olmamız lazım. Tabi Elazığ’da büyük çaplı orman yoka ama ne olursa olsun herkes kendi çevresine sahip çıkması lazım” şeklinde konuştu.