Müdür Çetiner'den Açıklama'Elazığ'da Şuan Yangın İhbarı Yok'

Türkiye Genelinde geçtiğimiz günlerde birçok farklı noktada çıkan yangın için söndürme çalışmaları devam ediyor. Sosyal medyada bazı hesaplar tarafından yangının durumu ile ilgili paylaşılan bir tablonun ise yalan olduğu ortaya çıktı.

Müdür Çetiner'den Açıklama'Elazığ'da Şuan Yangın İhbarı Yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Genelinde birçok farklı bölgede geçtiğimiz günlerde başlayan orman yangınları için çalışmalar devam ediyor. Çalışmalara destek için 81 ilden ekipler görev başında.  

Sosyal medyada bazı art niyetli kişiler tarafından yangının son durumu adı altında paylaşılan haritanın gerçek olmadığı ortaya çıktı. Haritada bir çok yangın olmayan noktada yangın olduğu yer alırken Elazığ’da da 1 yangın olduğu iddia edildi.

“ELAZIĞ’DA YANGIN İHBARI YOK”
Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner Kanal23'e yaptığı açıklamada Elazığ'da şuan itibariyle herhangi bir yangın ihbarın olmadığını söyledi. Öte yandan Elazığ' dan iki yangın arazör aracının ve personelinin de şuan Adana'da devam eden yangınlara müdahale etmek için bölgeye sevk edildiğini ekiplerin orada devam eden çalışmalara destek verdiğini ifade etti.