Muhtar Er 'Hak Sahipliği Müracaatları Yeniden Alınmalı'

Elazığ'ın merkeze bağlı Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarı Taner Er, yaptığı açıklamada hak sahipliği başvurularının yeniden ele alınması gerektiğini belirtti.

Muhtar Er 'Hak Sahipliği Müracaatları Yeniden Alınmalı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarı Taner Er, 24 Ocak'ta yaşanan 6.8'lik depremin ardından başlayan ama çeşitli nedenlerle müracaat edemeyen hak sahipliği başvurularının yeniden ele alınması gerektiğini belirtti.

Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarı Taner Er, köyünde yaşayan vatandaşların çeşitli nedenlerden dolayı 24 Ocak depremi sonrasında hak sahipliği müracaatında bulunamadıklarını belirterek il yöneticilerine seslendi.

Muhtar Taner Er, “24 ocak depreminin ardından hak sahipliği müracaatları alındı. Ancak köy sakinlerimizden bazıları bu müracaatları kaçırdılar. Müracat yapılamadığı için mağdur olan depremzedelerimiz var. Bunun sadace köyümüzde değil şehir merkezinde de mağduriyet yaşattığını biliyoruz. Tekrar müracaatların alınması için başvurularımızı yaptık. İl yöneticilerinden talebimiz 24 ocak depremiyle ilgili iki günlük de olsa yeniden hak sahipliği müracaatları alınmasıdır” dedi.