MÜSİAD Elazığ'dan Ankara Çıkarması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ankara'da birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

MÜSİAD Elazığ'dan Ankara Çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz aylarda Başkanlık görevini devralan Tekin Gürkan ile heyeti faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde 7.dönem MÜSİAD Elazığ Başkanı Hasan Uzun, Global Sahadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Tan, Bütçe ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Su, Markalaşma, eğitim, mevzuat ve pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Demir, Kırsal kalkınma komite Başkanı Adil Gül ve MÜSİAD Elazığ Şube Müdürü Mehmet Özdemir’in katılımı ile ilk olarak, MÜSİAD Elazığ 4. Dönem Başkanı AK Parti Elazığ Milletvekili MKYK Üyesi Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ile bir araya geldi.

Daha sonrasında hemşerimiz Elazığ’ın önemli değerlerinden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu üyesi Hasan Büyükdede, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu üyesi Nurettin Nebati ve son olarak Ziyaret programını Ankara MÜSİAD Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz’ı ziyaret ederek tamamladı.

Başkan Gürkan,  ‘Görüşmelerde MÜSİAD Elazığ faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve bölgemiz ve ilimiz hakkında değerlendirmeler de bulundu. İlimizde ihalesi yapılan 2. OSB için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu üyesi Hasan Büyükdede ile Görüşüp Ödemeler Konusunda görüşüp çözüm sağladık.  Görüşmelerimiz çok güzel geçti, yapmış olduğumuz ve yapacağımız projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.'' dedi. Verimli bir Ankara ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.