Nazırlı'dan Elazığlılara Çağrı!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Elazığlı sanayicilere seslendi...

Nazırlı'dan Elazığlılara Çağrı!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Elazığ’da üretilen ürünleri dünyaya tanıtmak, pazar bulmak ve Elazığ’a katkı sağlamak amacıyla sanayicilere çağrıda bulundu.

Milletvekili Nazırlı paylaşımında; "Şehrimize olan katkımızı artırmak için "Elazığ Girişim Grubu" adı altında dünyaya açılalım. " dedi. 

"DÜNYAYA AÇILALIM"
Milletvekili Nazırlı paylaşımında; "Elazığlı sanayicilerimize ve iş örgütlerimize açık çağrıda bulunuyorum. Elazığ'ımızda üretilen ürünlerimizi dünyaya tanıtmak, pazar bulmak ve şehrimize olan katkımızı artırmak için "Elazığ Girişim Grubu" adı altında, Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi İstanbul'da ortak lojistik merkezi oluşturalım. Takribi 100.000 m² kapalı alanda, sanayicilerimizin ürünlerini ortak lojistik merkezinde depolayarak dünyaya açılalım. Bir olduğumuz, beraber hareket ettiğimiz kadar güçlüyüz"  ifadelerine yer verdi.

Nazırlı'dan Elazığlılara Çağrı!