O Babadan İsyan!

İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen depremde enkaz altından 91 saat sonra kurtarılan minik Ayda'nın hastaneden taburcu olduğu sırada çekilen görüntüleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

O Babadan İsyan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kimileri babanın birkaç günde yalnız bırakıldığı eleştirisinde bulundu. 

O yorumlara tepki gösteren baba Uğur Gezgin, "Bırakın acımızı yaşayalım. O hastaneye girdiğimde de tektim, kızım taburcu olup çıktığımda da" dedi. Milliyet’e konuşan baba Gezgin “Evet Ayda’nın ayaklarında çorap yoktu. Ayakları yara içindeyken çorap giydiremezdim. Kızıma ilk defa bakmıyorum, bu çocuğu ben büyüttüm” diye isyan etti.
İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremde Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra sağ olarak çıkarılan ve depremin adeta sembol isimlerinden biri haline gelen minik Ayda Gezgin, Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hastanesi’nden taburcu oldu.

Minik Ayda'nın babasının kucağında otomobile giderken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu, bazı kullanıcılar baba ve kızının fotoğrafını, "Ambulansa bindirirken birbirini ezenler nerede", "Çok ağladım diyenler nerede" notuyla paylaştı.

Baba Uğur Gezgin, o fotoğraflara yapılan bazı yorumlara tepki gösterdi: Baba Gezgin, "Bırakın acımızı yaşayalım. O hastaneye girdiğimde de tektim, kızım taburcu olup çıktığımda da" dedi.

"BIRAKIN ACIMIZI YAŞAYALIM"

Baba Uğur Gezgin'in açıklamaları şöyle;
“Bırakın acımızı yaşayalım. O hastaneye girdiğimde de tektim, kızım taburcu olup çıktığımda da O gün o hastaneye girdiğimde yanımda olan dostlarım taburcu olduğunda  da yanımdaydı. Kapının önünde bizi bekliyorlardı. Hastaneden çıkıp arabaya yürüdüğümüz mesafede kısa bir mesafeydi. Evet Ayda’nın ayaklarında çorap yoktu. Ayakları yara içindeyken çorap giydiremezdim. Kızım 5 gün enkaz altında kaldı. Günlerce banyo yapmadı. Eve getirip banyosunu yaptırdım, ayaklarını kremledim. Kızıma ilk defa bakmıyorum, bu çocuğu ben büyüttüm.”