Otobüs Güzergahları Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi tarafından İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nce Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Gazi, Vali Fahri Bey ve Hürriyet Caddesi'nin araç trafiğe kapatılması nedeniyle toplu ulaşım araçları güzergâhında değişikliğe gidildi.

Otobüs Güzergahları Yeniden Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, toplu ulaşım araçlarının yeni güzergâhlarının şu şekilde düzenlendiği bildirildi.

‘Fikret Memişoğlu Caddesi’nden (İtfaiye önü) hareket edecek tüm toplu taşıma araçlarımız Beyaz Çeşme, 1.Harput Caddesi, İnönü Caddesi, Yunus Emre Bulvarı ve Yahya Kemal Caddesi’ni takiben Zübeyde Hanım Caddesi’ne ulaşacaklar. Şehrin batı yönüne ulaşım sağlayacak toplu taşıma araçları Zübeyde Hanım Caddesi üzerinden mevcut güzergâhlarını takip edecekler. Şehrin doğu kesimlerine ulaşım sağlayacak toplu taşıma araçları ise Zübeyde Hanım Caddesi’nden Ahmet Aytar Meydanı’nı takip ederek Şehit İdris Doğan Caddesi, Kolordu Caddesi ve Cahit Dalokay Bulvarı üzerinden mahallelere ulaşım sağlayacaklar.

ELBÜS araçlarımız ise Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesinden hareket ederek Fikret Memişoğlu Caddesi’nden (İtfaiye önü), Beyaz Çeşme ve Yunus Emre Bulvarı’nı takiben Aşağı Demirtaş Konteyner Kente ulaşım sağlayacak. Dönüş güzergâhında ise Aşağı Demirtaş Konteyner Kent’ten hareket edecek ELBÜS araçlarımız, Ahmet Aytar Meydanı’nı takip ederek Dörtyol ve Cahit Dalokay Bulvarı üzerinden Şehit Fethi Sekin Hastanesine ulaşım sağlayacak.’