Özel İdare Elazığ'ın Her Yerinde

Elazığ merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerinin dört bir tarafına gerçekleştirdiği hizmetlerle büyük takdir toplayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi hafta sonunda da dur durak bilmeden, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etti...

Özel İdare Elazığ'ın Her Yerinde

Elazığ'ın geleceği adına yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi, İlçe, belde ve köylerde yaptığı hizmetlerle şehre katma değer sağlamaya devam ediyor. 

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu'nun öncülüğünde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi tarafından yapılan çalışmalar bir yandan son süratle devam ederken, bir yandan da kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor. 

Özel İdare Elazığ'ın Her Yerinde

EKİPLER HAFTA SONUNDA DA BOŞ DURMADI
"Elazığ'ı Geleceğe Taşıyoruz" sloganıyla çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri hafta sonunda da boş durmadı. Bu kapsamda şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ekipler; yol yapım çalışmaları ile içme suları ve menfez çalışmalarına hafta sonunda da devam etti.

Elazığ İl Özel İdaresine ait sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, hafta sonunda yapılan çalışmalara yer verilerek; "Elazığ’ı Geleceğe Taşıyoruz” sloganıyla şehrimizin tüm noktalarında çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerimizin arazi ve tarımsal amaçla kullanılan yollarının reglajı, stabilize yapımı, içme suları ek şebeke çalışmaları, yol geçişlerine menfez tipi boru atımı, asfalt bakım onarım ile yol genişletme çalışmaları hafta sonu da aralıksız devam etti." denildi. 

Özel İdare Elazığ'ın Her Yerinde