Özhaseki'den Başkan Şerifoğulları'na Tam Not!

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ilimizde gerçekleştirdiği projeleri toplumun tüm kesiminden takdir görmeye devam ediyor.

Özhaseki'den Başkan Şerifoğulları'na Tam Not!

İlimize bir dizi ve incelemelerde bulunmak üzere gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şehirde yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na tam not verdi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Partili Belediyelere yönelik temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Özhaseki'nin dünkü adresi ise Elazığ oldu. Özhaseki dün geldiği Elazığ’da alanında uzman ekibi ile birlikte belediyenin projelerini inceledi.

“ÇOK BAŞARILI PROJELER”
Belediyecilik alanında Kayseri’de yapmış olduğu başarılı çalışmalarla Türkiye’de örnek belediye başkanları arasında gösterilen ve şu anda ise AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Özheski ve ekibi, Başkan Şerifoğulları döneminde yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek, projelerin çok başarılı olduğunu vurgulayıp kendisini tebrik etti.

“ŞAHİN BAŞKANIMIZ ELAZIĞ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR”
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ için canla başla çalıştığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki; “Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları kardeşimizi ziyaret ederek Elazığ için düşündüğü birbirinden kıymetli projelerini ve çalışmalarını alanında uzman ekibimizle birlikte istişare ettik. Şahin Başkanımız, Elazığ için canla başla çalışıyor. Hayata geçireceği birbirinden güzel projeler ile şehrimizde yaşayan her kesimin mutlu olacağına inanıyoruz. El- Aziz şehrimize de böyle güzel hizmetler yakışır.” dedi.