PALU-DER'de Bayramlaşma Töreni

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği'nde bayramlaşma töreni yapıldı.

PALU-DER'de Bayramlaşma Töreni

Kurban Bayramı dolayısıyla Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’nde bayramlaşma töreni yapıldı.  Dernek binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine; Orman Genel Müdür Yardımcısı M. Salih Çetiner, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Saraç, Elazığ Medya ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci, Palu-Der Başkanı Fadıl Ülgen ile üyeler katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Palu-Der Başkanı Fadıl Ülgen, bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının, muhabbetin perçinleştiği günler olduğunu ifade etti.

"PALU'MUZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEKTEYİZ"
Başkan Ülgen konuşmasında; “Kurban bayramının Türk Milleti ve İslam Dünyası ve bütün insanlık için barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Her bayramda geleneksel olarak düzenlediğimiz bayramlaşma törenimize iştirak eden kıymetli protokolümüze ve değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkarıp yaşatmayı, yöresinin ekonomik, sosyal ve turizm alanında gelişmesini amaçlar. Üyeler ve hemşehriler arasında kardeşlik hukuku içerisinde iletişim kurar ve hizmet ederler. Bu bağlamda bizler birbirimizde kopamayız, birbirimizi unutamayız. Hüzünlü günümüzde, mutlu günümüzde birarada olduk. Böyle de olmaya devam edeceğiz. Birliğimizin beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve dayanışmamızın daha da pekişmesi için çaba göstermeliyiz.  Bizlerde bu amaç ve doğrultuda tek gayemiz olan Palu’muz için çalışmalarımızı sürdürmekte, hemşehrilerimizin sorunlarını çözme noktasında faaliyetlerimizi aralıksız bir şekilde yürütmekteyiz.  Bu vesileyle bayramlaşma törenimize katılan protokolümüze ve üyelerimize teşekkür ediyor, tüm Palulu ve Elazığlı hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

PALU-DER'de Bayramlaşma Töreni