Palululardan Açıkkapı'ya Teşekkür

24 Ocak 2020 Elazığ ile 2023 Kahramanmaraş depremleri sonrasında Elazığ'ın Palu ilçesinde bulunan konutların ağır hasar verilmesinin ardından yıkımı gerçekleşen evlerin hafriyatının kaldırılması konusu AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı'nın devreye girmesiyle çözüme kavuştu.

Palululardan Açıkkapı'ya Teşekkür

24 Ocak 2020 yılında Elazığ'da ve 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta gerçekleşen büyük depremlerin ardından Elazığ'ın Palu ilçesinde ağır hasar verilen evlerin yıkımına başlanılmış ve yıkımdan sonra kalan hafriyatların kaldırılması konusunda ilçede yaşayan vatandaşlar konunun çözümü için yetkililerden destek istemişti.

Geçtiğimiz günlerde Palu ilçesini ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'ya Palulular tarafından iletilen talep doğrultusunda kalan hafriyatların kaldırılması işlemine başlanıldığı duyuruldu. 

Palululardan Açıkkapı'ya Teşekkür

"HAFRİYATLARIN KALDIRILMASINA BAŞLANILMIŞTIR"
Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz; "Miletvekilimiz sayın Ejder Açıkkapı’nın ilçemizi ziyareti sırasında yıkılan evlerin hafriyatının kaldırılmasını talep etmiştik. Miletvekilimizin destekleriyle yıkımı yapılan evlerin hafriyatının kaldırılmasına başlanılmıştır." dedi. 

VATANDAŞLARDAN AÇIKKAPI'YA TEŞEKKÜR 
Yıkımı gerçekleşen evlerin hafriyatlarının kaldırılması konusunda anında çözümü için destek olan AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı'ya teşekkür eden Palulu vatandaşlar; "Yaşanan depremlerin ardından ağr hasar alan evlerimizin yıkımı gerçekleşti. Ancak yıkımı yapılan evlerimizin gerek araç gereç noktasında gerekse de ekonomik sebeplerden ötürü hafriyatları kaldrıma işlemini gerçekleştiremedik. Bizlerde bu konuyu ilçemizi ziyaretine gelen Milletvekilimiz Ejder Açıkkapı'ya illettik.Sağolsun Milletvekilimizde soruna duyarsız kalmadı ve dünden beri de evlerimizin hafriyatları kaldırma işlemi başladı. Allah kendisinden razı olsun. İlçe halkı olarak kendisine teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundular.

Palululardan Açıkkapı'ya Teşekkür