Rektör Göktaş Gönülleri Fethediyor

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atandığı günden bu yana üniversitenin eğitim kalitesini artırmak için yoğun gayretler sarfeden Prof. Dr. Fahrettin Göktaş bir yandan da öğrencilerin taleplerini de gözardı etmeyerek anında çözümler üretiyor...

Rektör Göktaş Gönülleri Fethediyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yaptığı başarılı çalışmalarla hem öğretim üyelerinin hemde üniversite öğrencilerin gönüllerini fethetmeye devam ediyor. 

GÖNÜLLERDE HOŞ BİR SADA BIRAKIYOR
Hem yazılı olarak hemde sosyal medyada kendisine iletilen taleplere duyarsız kalmayan Rektör Göktaş, iletilen taleplerin çözümünde anında çözümler üreterek gönüllerde hoş bir sada bırakıyor.

Son zamanlarda yapılan etkinliklerle üniversitedeki öğrencilerin memnuniyet oranını artıran Rektör Göktaş, sosyal medyadan kendisine gelen talepleri de anında çözüme kavuşturuyor. Akşam saatlerinde Ömer Faruk Başar isimli bir yükseklisans öğrencisi sosyal medya hesabından, “Sayın Prof. Dr. Fahrettin Göktaş rektörüm Fırat Üniversitesi yüksek lisans öğrencisiyim Erzurum'dan geldim yarın dersim var ama bu gece konaklayacağım yer yok. Yardımcı olabilir misiniz?” ifadelerini kullandığı bir paylaşıma anında cevap vererek öğrencinin yer problemini halletti.

Öğrenciye anında cevap veren ve Elazığ’ın misafirperverliğine dikkat çeken Rektör Göktaş “Değerli kardeşim, Elazığ misafirperver bir şehirdir. Bu dönem hiç bir öğrencimizin barınma problemi olmadı. Bu gecelik barınma talebinizi ilgili yöneticilerimize iletiyorum. Misafirhanemizde bu gece misafirimiz olacaksın” dedi.

REKTÖR GÖKTAŞ İÇİN "ADAM GİBİ ADAM"
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Fırat Üniversitesi öğrencilerinin sosyal medyadan ilettikleri Kütüphane saatleri ve Yemekhane saatleri gibi diğer tüm talepler de hızlıca çözüm üreten Rektör Göktaş için öğrenciler sosyal medya üzerinden "Adam Gibi Adam" tweetleri atarak bu örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür ettiler.