Şehir Hastanesinde Durumlar Karışık!

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliğinine atanan Doç. Dr. Siyami Aydın'ın ekibinin kurmasına yönelik dışardan yapılan müdahale sonucunda başhekimlik görevinden ayrılmasıyla beraber hastanede oluşan yönetim krizi hala devam ediyor...

Şehir Hastanesinde Durumlar Karışık!

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine önerilerek atanan Doç Dr. Siyami Aydın'ın ekibinin kurmasına yönelik dışarıdan yapılan müdahale sonucunda hastanede oluşan yönetim krizi hala devam ediyor.

İddialara göre; yeni göreve atanan Doç. Dr. Siyami Aydın, kendi ekibini oluşturmak için kolları sıvayarak hastane yönetiminde bulunan isimlerle çalışmak istemediğini ve bu talebin Sağlık İl Müdürlüğü tarafından olumsuz karşılanması sonucu istifa ettiği iddia edildi.

KAMUOYU TEPKİLİ
Önceki başhekim Prof. Dr. Erol Keleş'in AK Parti'den Elazığ Milletvekili olmasından dolayı yaklaşık bir aydan beri boş kalan Başhekimlik koltuğuna hala bir isim bulunamaması kamuoyunda tepkiyle karşılanıyor. 

Zira bölgenin sağlık cazibesi haline gelmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda ilimizde kurulan Fethi Sekin Şehir Hastanesi, bölge illerden gelen hastaların ve yakınlarının şifa bulduğu bir sağlık merkezi halinde.

VATANDAŞLAR, SİYASETÇİLERE SESLENDİ!
Konuyla ilgili haber merkezimize konuşan Elazığlı vatandaşlar, özellikle eski başhekim Prof. Dr. Erol Keleş'in döneminde özverili çalışmaları sonucunda hastanenin tam kapasiteyle çalıştığını belirterek, siyaset kurumunun derhal bu konuya el atmalarını, hastane için yeni bir başhekim ve yönetiminin oluşturulmasını istediler.