Septioğlu'ndan Yoğun Tempo

Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Septioğlu, seçim çalışmalarına Mustafa Paşa Mahallesi ve STK ziyaretleri devam etti. Septioğlu, 94 ruhunu 2024'e taşıyacaklarını söyledi.

Septioğlu'ndan Yoğun Tempo

1 Mart mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Faruk Septioğlu, ziyaretlerine Mustafa Paşa Mahallesi ile devam etti. Septioğlu, Mustafapaşa Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi, yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “İnşallah 31 Mart’tan itibaren Elazığ’da yeni bir hizmet dönemini başlatacağız. 94 ruhunu 2024’e taşıyacağız” dedi.

Septioğlu, daha sonra Harput-Der’i ziyaret ederek, Dernek Başkanı Kazım Atıcı ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette şehrin milli ve manevi değerleri üzerine sohbet edildi.

Septioğlu, Belediye İş Merkezi, Büyük Çarşı ve Köfteciler Sokağını gezdi. Septioğlu: ‘Esnaflarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz, çok dertliler anlatacak çok şeyleri var. Biz öncelikle onları dinlemeye talip olduk. Esnafımız halkımızın bize yansıması, her evi her sorunu biliyorlar. Bu sıkıntılı süreçleri birlikte atlatacağız, hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız’ Dedi.