STK Platformunda 'Aslan' Dönemi

Elazığ STK Platformu'nun dönem sözcüsü belli oldu. Geçtiğimiz gün yapılan seçimlerin ardından 10 kişilik çalışma grubu belirlenmişti. Çalışma grubu bugün yaptığı seçimlerde Elazığ STK Platformu Dönem Sözcülüğüne Ergün Aslan'ı seçti.

STK Platformunda 'Aslan' Dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ STK Platformu yeni yönetiminin seçimleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Yapılan seçimlerde Elazığ STK Platformunun 10 kişilik çalışma grubu belirlendi.

ERGÜN ASLAN YENİ DÖNEM SÖZCÜSÜ OLDU

Çalışma grubu arasında bugün gerçekleştirilen toplantı da Elazığ STK Platformu’nun 2021 yılı dönem sözcüsü belirlendi. Elazığ STK Platformu’nun yeni dönem sözcüsü Elazığ Çiftçiler ve Hayvan Yetiştiricileri Derneği Başkanı Ergün Aslan oldu.

SERVET YAŞAR ÖZDEMİR AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili açıklama yapan ve görevi yeni dönem sözcüsünü devrettiğini duyuran Elazığ STK Platformu 2020 Dönem Sözcüsü Servet Yaşar Özdemir, "21 Ocak 2020 itibarıyla seçilerek başlamış olduğum; şehrimizde 208 üyesi bulunan STK platformunun 2020 yılı dönem sözcülüğünü bugün, 15 Mart 2021 itibarıyla devretmiş bulunuyorum.

Özellikle göreve başladığımızın 3. günü yani 24 Ocak'ta yaşadığımız deprem sonrası dönemde, halkımıza yardımları ulaştırma hususunda önemli çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Ardından gelen pandemiyle birlikte halkımıza destek olmak üzere Vefa Destek ekiplerine de dahil olduk. Sonrasındaki süreçte.

Sıkıntılı bir yıl geçiren sivil toplumumuzun yani halkımızın sesi olmaya çalışarak yer yer basın açıklamalarıyla ve zaman zaman da yerel medyada televizyonlarda yaptığımız programlarla görevimizi yapıp şehrimizin sıkıntı problemlerini dile getirerek çözümler sunmaya gayret ettik.

Pandemi nedeniyle gelen kısıtlamalar nedeniyle Planladigimiz birçok çalışmayı gerçekleştiremesek de bu sıkıntılı 2020 yılı süreci içerisinde elimizden  (10 kişilik çalışma grubu arkadaşlarımızla birlikte) gelen gayreti gösterdiğimize inanıyorum. STK'ların öneminin her geçen gün biraz daha arttığı yeni dünya düzeninde, şehrimizde gayretle ve samimiyetle faaliyetlerini sürdüren tüm STK'larımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle de 2021 yılı için yeni seçilen STK Platformu dönem sözcümüz Ergün Aslan kardeşime ve yeni çalışma grubuna muvaffakiyetler diliyorum.” Dedi.