TKDK, MÜSİAD Üyelerini Bilgilndirdi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi üyelerine 8. başvuru çağrı ilanı hakkında bilgi verildi.

TKDK, MÜSİAD Üyelerini Bilgilndirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD Elazığ Şubesi Geleneksel Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu TKDK Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, oldu.

Yılmaz, MÜSİAD Elazığ Şubesi üyelerine, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun 8. başvuru çağrı ilanı hakkında bilgi verildi.

“TKDK İl Korrditanörü Sertaç Beyi Kutluyoruz”

TKDK desteklemelerinin il ekonomisinin kalkınması adına büyük önem taşıdığına vurgu yapan MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, “MÜSİAD olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından sağlanan destekleri çok önemsiyoruz. İlimizin Tarımını Desteklenmesi ekonomiyi desteklemek ve canlandırılmasına olan katkısı istihdama olan katkısı oldukça önemlidir.

TKDK’nın faaliyete geçtiği günden bugüne sunulan projelerde ve alınan desteklerde ilimizin bugüne kadar en fazla destek alan iller arasında 3.sırada yer alması ve bu projelerin problemsiz olarak faaliyetlerine devam etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Bu başarıyı yakalamada emeği geçen TKDK İl Koordinatörü Sertaç Bey ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun yapısı, faaliyetleri, IPARD I, IPARD II başvuruları, İlimize kazandırdığı yatırımlar, genel değerlendirmelerden bahseden Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, 25 Kasım 2019 tarihi ile Sekizinci Başvuru çağrı ilanına çıkmış bulunduklarını ifade ederek ilan hakkında bilgiler verdi.