Türkiye İkincisi Elazığ'dan!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması' finallerinde ilimizi temsil eden Muhammed Mert Özdemir, Türkiye ikincisi oldu..

Türkiye İkincisi Elazığ'dan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması' Türkiye Finallerinde Elazığımızı temsilen yarışan Elazığ Gençlik Merkezi gönüllüsü Muhammed Mert ÖZDEMİR Türkiye ikincisi olmuştu.

Bugün düzenlenen ödül töreni ile gencimize,  hediyesi Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından verildi. 

Gençlik Merkezi gönüllüsü Muhammed Mert ÖZDEMİR: " Ödüller için Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve Gençlik Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyorum." dedi. 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN: " Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimizin sadece sportif anlamda değil aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine  yaptığımız  desteklerin bir sonucu olarak Gençlik Merkezimizin gönüllü gençlerinden Muhammed Mert ÖZDEMİR'in bizleri gururlandıran derecesinden dolayı Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. "ifadelerine yer verdi.