Ünalan Adaylığını Açıkladı

AK Parti'den Palu Belediye Başkan Aday Adayı olan Efrayim Ünalan, resmi müracaatını yaptı.

Ünalan Adaylığını Açıkladı

Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti’den Palu Belediye Başkan Aday Adayı olan Efrayim Ünalan, il başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

"TÜM ENGELLERE RAĞMEN ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİK"
Daha önce 11 yıl boyunca AK Parti Palu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Efrayim Ünalan: “2019 Yılında Ak Partiden Palu Belediye Başkan Adayı oldum. Sizlerin desteği ve teveccühü ile Elazığ ilçeleri arasında en yüksek oy yüzdesi ile seçimi kazandık. Daha sonrasında geçmişten devam eden bir hukuki süreçten dolayı Fetocü hakim ve savcılar tarafından onaylanan ceza nedeniyle mazabatımız iptal edildi.Yargıya yaptığımız itirazlar sonucunda suçsuz olduğumuz ispat edildi ve beraat kararı verildi.Biz bu süreç zarfında hiç durmadık sizlere seçim sürecinde verdiğimiz sözleri tutmak için kolları sıvadık ve projelerimizi önümüze koyulan tüm engellere rağmen bir bir yapmaya çalıştık.” dedi.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
Yapılacak olan seçimlerde Palu’dan Ak Parti Belediye Başkan aday adayı olan Efrayim Ünalan: Palu’yu AK Parti iktidarıyla buluşturduğumuz hizmetlerden mahrum bırakmamak, öznesinde insan odaklı siyaset anlayışı olan ve yaratılanı yaradandan dolayı değerli gören AK sevdayı Palu’da sürdürmek için bugün dünden daha fazla çalışmak zorundayız. Çünkü artık bugün dünden daha güçlüyüz. Tecrübelerimizden aldığımız güçle bu minvalde Şehrül-Emin olmanın şehri ve içinde yaşayanları emanet bilmek bu emanete ihanet etmemek o yerin güvenilen idarecisi olmak idare ederken ise hazreti Ömer gibi adil, Hazreti Ebu Bekir gibi sadık, Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit olma bilinciyle artık vaktin geldiğini tüm gönüldaşlarımızla paylaşarak bu sevince ortak olmaları arzusundayım. Vakit küsmek darılmak davamıza sırt dönmek vakti değil. Vakit birlik, beraberlik ve kardeşlik vakti olup Palu Belediye başkanlığı seçimlerini kazanmak için tüm hemşehrilerimizi kucaklama vaktidir. Güzel ilçemizin tarihini doğasını dokusunu kaynaklarını yeniden dünyaya tanıtmak ve hep birlikte eski güzel gönlerimize dönmenin mücadelesi için yeniden Palu Belediye Başkan Adaylığına talibim.” Dedi.