Vali Yırık, Anket Başlattı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'ı hak ettiği yere taşımak adına yapılacak çalışmalarda vatandaşların da görüşünü almak amacıyla anket çalışması başlattı.

Vali Yırık, Anket Başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Erkaya Yırık tarafından başlatılan ve sosyal medya üzerinden gerçekleşen ankette, Elazığ'ın en önemli üç sorunu vatandaşa soruldu. Anketin devamında bu sorunların çözülüp çözülemeyeceğine dair vatandaşın kanaati alındı. 

Ankette; 'Size göre Elazığ'ın En önemli 3 sorunu hangi alanlardadır?' sorusu yöneltildi. 

Ankette yer verilen şıklar arasında; Çevre kirliliği, Eğitim, Göçmen ve Mülteci, Güvenlik, Kentleşme/Altyapı, Otopark, Semt Pazarları, Sosyal/Kültürel/sportif Faaliyetler, Toplumsal ahlak, Trafik/Ulaşım, Yeşil alan, Yöresel ürünlerin markalaşması yer aldı. 

Vatandaşları ankete katılmaya davet eden Vali Erkaya Yırık, "Kıymetli Vatandaşlarımız, Elazığ'ı geçmişi kadar büyük ve görkemli bir geleceğe hazırlamak için çıktığımız yolda, tüm paydaşlarımızla elbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizi hak ettiği yere taşımak adına yapacağımız çalışmalarda sizlerin de katkısı büyük değer taşımaktadır. Daha yaşanılabilir bir Elazığ için hazırladığımız ankete katılımınız bizleri sevindirecektir. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi. 

Ankete katılma isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir. 

https://docs.google.com/forms/d/1tvmuyDfzMjFxZzd4F8mu08Q62fbqkvKybxSNPK6M3LA/viewform?edit_requested=true