Vali Yırık Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Elazığ Valisi Erkaya Yırık mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Vali Yırık Muhtarlarla Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Erkaya Yırık,  mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Muhtarlar ile sohbet eden Vali Yırık muhtarların sıkıntılarını dinledi ve istişarede bulundu. Mahallelerde yapılacak yeni projeler çalışmalar hakkında muhtarlar bilgilendirildi.

Vali Yırık yaptığı konuşmasında; 'Muhtarlarımız, ülkemizin milletimizin kadim demokrasi geleneğinin bir parçası olarak mahallelerde köylerde seçilmiş arkadaşlarımız olarak idarenin merkezi yönetimin uzanan kolu söyleyen dillerisiniz. Eğer kamu hizmetine vatandaşımızın azami mutluluğu, memnuniyeti odaklı olarak yapacaksak burada sizlerin katkısının yüksek olduğunu ifade etmek istiyorum. İnsanımız, milletimiz, vatandaşlarımız bulundukları yerlerde muzdarip olduklarını, devletimizden talep etmiş oldukları kamu hizmetlerini Sizlerin vasıtaları ile dile getirmektedirler. Tüm vatandaşlarımız ulaşmak istiyorsak onlarla birlikte olan onların seçtiği kişiler olarak demokratik geleneğin bir parçası olarak sizlerin düşünceleri bu anlamda büyük önem taşıyor’' dedi.

Vali Yırık konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; ‘‘Muhtarlarımızın, vatandaşların isteklerini ifade etmek maksadıyla kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte çalıştıklarına şahit oluyorum bu çok sevindirici bir durum. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile İl Özel İdaresi’nde bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızda vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini muhtarlar vasıtasıyla dinlemiş olduk. Bu neticede gerekli kamu kurum ve kuruluş müdürlerimizi talimatlandırdık.''