Vali Yırık'tan Kurban Bayramı Mesajı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm Elazığlıların bayramını kutladı...

Vali Yırık'tan Kurban Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yırık yayımladığı mesajında, Bayramların millet olarak birlik ve beraberliğin daha içten hissetmemize vesile olduğu belirterek, mutlulukların paylaşıldığı, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği nadide günler olduğunu ifade etti.

Vali Yırık mesajında şu ifadelere yer verdi; 

'Bayramlar, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği nadide günlerdir.

Milli birlik, bütünlük ve kardeşliğe ziyadesiyle ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kırgınlıkları ve dargınları bir kenara bırakarak, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nda birliktelik ruhuyla hareket etmeli ve dayanışma içinde olmalıyız.  

Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Elazığlı hemşerilerimizin bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarımızca tedbirler alınmıştır. Pandemi riskinin dünyada ve ülkemizde devam ediyor olması, ilimizde de vatandaşlarımızın pandemi riskinden etkilenmemeleri ve geçmiş kötü günlere bir daha geri dönmemek için tedbirleri elden bırakmadan maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet ederek güzel bir bayram geçireceğimize inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Elazığlı hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Bayramın tüm İslam âlemine barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.'