Yazılım ve Robotik Kodlama Kursu Açılıyor

Elazığ İl Özel İdare Bilim Merkezi, yarıyıl tatilinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yazılım ve robotik kodlama kursu açıyor.

Yazılım ve Robotik Kodlama Kursu  Açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Özel İdare Bilim Merkezi 7- 12 yaş aralığında bulunan öğrencilere “Yazılım” kursu, 12 – 16 yaş gurubunda bulunan öğrencilere ise “Robotik ve Kodlama” kursu düzenleyecek.

Düzenlenecek kurslar ile çocukların el becerilerini geliştirerek karşılaştıkları problemlerin çözümünde sistematik ve daha hızlı ilerleyebilme yetisi kazanması, yenilikçi ve üretici bakış açısına sahip olarak takım çalışması ve ekip olarak hareket edebilme bilinci edinilmesi hedefleniyor. Her iki kurs 5 gün süresince gerçekleştirilecek. Yazılım kursu, sabah 09:30 ile 12:00 saatleri arasında, Robotik ve Kodlama kursu ise 13:30 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kurs başı ücretler ise 150 TL olacak. Toplanan ücretlerin kursiyer öğrencilere eğitmen ücreti, ikramlar, ders notları olarak geri dönüşü sağlanacak. Çağımızın bilimi olan yazılım ve robotik kodlama alanlarında farkındalık ve temel almasını isteyen, birçok farklı yeti kazanmasını arzulayan ebeveynler kurs kayıtları hakkında www.elazigbilimmerkezi.org internet sitesinden ya da (0424) 218 70 29 numaraları telefon numarasından bilgi alabilecekler.