Yol Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla şehir genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yol Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla şehir genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Salim Hazardağlı Caddesi’nde geliş-gidiş güzergâhında bulunan yüksek eğimli yolları standartlara uygun duruma getirmeyi sürdürüyor. Çalışmalar neticesinde kaza kara noktaları tek tek ıslah edilerek çözüme kavuşturuluyor.
Yol üzerinde isale hattı deplase işlemleri gerçekleştiren ekipler toprak ve hafriyat işleri tamamlandıktan sonra PMT serimi yapacak. Asfalt dökümünün ardından ise geliş-gidiş yönüne sahip yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak. 

Muhtar Fethi Ayaz: “Şahin Başkan Sözünü Tuttu”
Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz “Caddemiz yıllardan beri iniş çıkışı zor rampalı bir bölge olduğu için kış mevsiminde araçlar geçiş sırasında büyük sıkıntılar yaşıyordu. Yollarımız kış aylarında sık sık kapanıyor ve insanlar mağdur oluyordu. Cadde üzerinde iki ayrı bölgede bulunan rampalar belediye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde eğimleri düşürülerek yarma ve dolguları yapıldı. Şahin Başkana da durumu aktarmıştık. Başkanımız ve ekibi bizim bu mağduriyetimizi makul gördüler. Verdikleri sözü kısa sürede yerine getirdikleri için Şahin Başkan başta olmak üzere Yardımcısı İrfan Ergüven Bey’e ve Belediye ekibine teşekkür ederiz” dedi.