Ak Partili Kandemir, Elazığ'a Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Tunceli İl Kongresini gerçekleştirdikten sonra Elazığ'a geldi. Erkan Kandemir'e kongrede Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım eşlik etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir gerçekleştirilen kongre sonrası Elazığ'da açıklamalarda bulundu.

Ak Partili Kandemir, Elazığ'a Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ kongresini ve yapılan çalışmaları değerlendiren Kandemir; ‘‘Elazığ bir sene evvel gerçekten de hepimizin yüreğini sıkıştıran bir deprem yaşadı. Hemen onun ardından bütün protokolümüz el ele gayret göstererek devletimiz ile birlikte bütün Elazığlı vatandaşlarımızın sıkıntılarını masaya yatırdılar.

Çok cansiperane bir mücadele verdiler. MKYK’da Metin Bey ile birlikte çalışıyoruz, onun Genel Başkanımıza her fırsatta Elazığ’ın sıkıntılarını nasıl taşıdığına şahitlik ediyoruz. Aynı şekilde diğer Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın nasıl bir mücadele verdiğine bizzat şahit olan bir kişi olarak söylüyorum, muhteşem bir iş çıkarttılar.’’

‘ELAZIĞ AK PARTİ’NİN KALESİDİR’

‘‘Bizim sadece 1 senede deprem sonrası yaptıklarımız tek başına AK Parti’nin Elazığ’da nasıl muhteşem bir ekip kurduğunu gösteriyor. Bunda Başta İl Başkanımız, Milletvekilleri arkadaşlarımız ve Belediye Başkanımızın inanılmaz gayreti var.

Ben bu birlik ve beraberliğin, ildeki siyasetteki uyumun, Elazığlı hemşehrilerimizin gösterdiği teveccühle birleştiğinde Elazığ AK Partinin adeta kalesidir bizler için. Elazığ’a çok daha fazla hizmet olarak geri döneceğine inanıyorum.’’ dedi.   

‘CUMHURBAŞKANIMIZ ELAZIĞ’A KENDİ MEMLEKETİ HEYECANIYLA BAKIYOR’

Erkan Kandemir; ‘‘Elazığ ile dertlenen bir Recep Tayyip Erdoğan var. Onu da özellikle ifade etmek isterim Cumhurbaşkanımıza Elazığ dediğimizde adeta kendi memleketi heyecanıyla bakıyor.

Elazığlı hemşehrilerimiz çünkü her defasında Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’de en büyük desteği vermiş, onun mücadelesini ve hizmet aşkını ödüllendirmiş ve sahip çıkmış bir ilimiz. Bunu da en iyi bizler biliyoruz ve desteklerini her daim arkamızda görüyoruz.’’ifadelerini kullandı.