Başkan Erdem'den 32. Yıl Mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, 32 yaşına girdi.

Başkan Erdem'den 32. Yıl Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, FHGC'nin 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdem mesajında, cemiyetin 21 Nisan 1988 yılında bir grup meslektaşının öncülüğünde kurulduğuna dikkat çekerek,kurulduğu günden bu güne kadar cemiyetin başarı çıtasını yükseltmesi adına özveri ile çalışan tüm başkanlara ve yönetimlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

FHGC Başkanı olduğu günden itibaren, FHGC olarak hayata geçirdikleri faaliyetleri de kısa ve öz bir şekilde paylaşan Başkan Erdem, “İlk etapta FHGC’ye daha yakışır bir çalışma ortamı oluşturduk. Üyelerimiz ile ilişkilerimizi daha aktif tutarak, onların sorunlarına eğilmeyi de ihmal etmedik. Sarı basın kartı sahibi olmayan ve alanda çalışan gazeteciler için belediye otobüslerinde kullanabilecekleri ulaşım kartları tedarik ederek, onlar için ulaşımı ücretsiz kıldık. Seçildiğimiz gün üyelerinin sorununa eğilen bir anlayışla çalışacağımızı vaat etmiştik. Güzel bir ekip oluşturarak vaat ettiğimiz şeyleri sistemli bir şekilde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Erdem; "İşin Özü Biz Kocaman Bir Aileyiz"

Hayata geçirdikleri etkinliklerin bunlarla sınırlı kalmadığını da aktaran Başkan Erdem, “FHGC olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde de gazetede emeği olan ve aktif çalışan tüm meslektaşlarımıza üyemiz olsun olmasın ayrım gözetmeksizin ödüllendirdik.  İşin özü biz kocaman bir aileyiz ve cemiyetimizin başarı çıtasını daha da yükseltmek için özveri ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceği. Bu özel günde bir kez daha basın şehitlerimizi de rahmetle anarak ailelerine de sabırlar diliyorum. Bu kutsal görevde emek üreten tüm meslektaşlarıma ise başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum. Kuruluşumuzun 32. yılına erişmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

"32. Yılımıza Özel Bir Gece Düzenleyeceğiz"

32. yıla özel bir hazırlık yaptıklarını da aktaran Erdem, “ 24 nisan çarşamba saat 19.30’da Kültür Park Mamüratül Aziz Salonunda bir arada olacağız. 21 nisanda kutlamak isterdik lakin önümüzde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri olduğu için bu özel günle etkinliğimizin karışmasını istemedik. Şimdiden bu özel bayramımızı da kutluyorum. Ayrıca; etkinliğimizde 30 yılın üzerinde çalışan duayen meslektaşlarımıza ve de yazarlarımıza güzel bir sürpriz yapacağız” diyerek herkesi bu özel etkinliğe davet ederek sözlerini tamamladı.