Başkan Gürkan 'Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında ''Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz'' dedi...

Başkan Gürkan 'Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan mesajında, Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını belirtti. 

''ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM''
Başkan Gürkan mesajında; “Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığı dünyada eşi ve benzeri görülmemiş İstiklâl ve İstikbal destanı sonucunda, eğilmez başına taç yaptığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizden beslenen gençlerimizin inanç, gayret ve çalışkanlığıyla ülkemiz, daha müreffeh, daha üretken hale gelecektir. Al bayrağımızın gölgesinde coşku ve heyecanla kutladığımız anlamlı gün vesilesiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, TBMM'nin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizi hürriyetine kavuşturup devletimizi bağımsızlaştıran kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.