Başkan Işıkver'den Teşekkür Mesajı

Dünyanın birçok ülkesinde görüldükten sonra Türkiye'ye de sıçrayan Koronavirüsü, ne yazık ki hayatımız bir parçası olmaya başardı. Bu kapsamda gece gündüz demeden çalışan sağlıkçılarımız için Milliyetçi Haraket Partisi Elazığ İl Başkanı Semik Işıkver, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Işıkver'den Teşekkür Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Covid 19 yada Koronavirüsü olarak bilinen salgın Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de can almaya devam ediyor.

Bu neden ile de sağlık çalışanlarımıza yoğun bir iş temposu düşüyor. Yoğun iş temposuna rağmen gece gündüz çalışan sağlık personelleri için bir teşekkür mesajı yayımlayan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, "bu zor süreci birlikte yeneceğiz" ifaddelerini kullandı. 

Başkan Semih Işıkver "Birlikte Yeneceğiz İnşallah"

Elazığ Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver mesajında " Kıymetli Elazığlılar aziz milletimizin ülkemizin verdiği her mücadele de olduğu gibi küresel saldırıya dönüşen covid 19 ile karşı karşıya kaldığımız şu zorlu günlerde de aillelerinden uzakta büyük riskler altında gündüz yorulmadan gece uyumadan bizler için çalışmaya devam eden bütün sağlık çalışanlarımıza Milliyetçi Harekat Partisi olarak, Elazığ İl Teşkilatı adına teşekkürü borç bilirim. İyiki varsınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlikte yeneceğiz inşallah" ifadelerine yer verdi. 

Haber : Sedanur İlhan