Başkan Işıkver'den, Gazeteciler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 'Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır' dedi.

Başkan Işıkver'den, Gazeteciler Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla toplumun her kesiminden kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda göreve geldiği günden bu yana ilimiz medyasıyla sürekli sıcak ilişkiler kurarak onlarla iç içe olan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'de gazeteciler gününü unutmayarak bir kutlama mesajı yayınladı. 

Kutlama mesajına, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır‘’ sözüyle giriş yapan Işıkver; “Gazetecilik; fedakârlık ve sorumluluk isteyen, en zor şartlarda yapılan önemli ve kutsal bir meslektir.” dedi.

Başkan Işıkver; “Sadece ulusal değil, yerelde de, yöneticilerin faaliyetlerini icra ederken dikkatli ve sorumlu davranmaya iten ana güç hür ve tarafsız olan basındır. Halkın haber alma bilgisine doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesine özgür basın, demokratik bir şekilde katkı sağlar. Şartlar ne olursa olsun çalışma ortamlarının zorluklarına can, mal güvenliklerini riske atarak görevlerini en güzel bir şekilde yerine getirmeye çalışan gazetecilerin; halkı, doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme çabaları hiç kuşkusuz takdire şayandır” dedi.

Başkan Işıkver mesajında ; “Toplumsal ve milli sorumluluğunu yerine getiren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim” ifadelerine yer verdi.