Başkan Şerifoğulları Sözünü Tuttu

Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin anısına kendi köyünde yapımına başlanan ve çeşitli nedenlerle yapımı duran külliye inşaatına sahip çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sözünü tutarak külliyenin bitme aşamasına geldiğini açıkladı...

Başkan Şerifoğulları Sözünü Tuttu

Kahraman şehidimiz Fethi Sekin anısına doğup büyüdüğü Baskil ilçesinin Doğancık köyünde yapımına başlanan ancak çeşitli sebeplerle inşaası tamamlanamayan külliyeyi Elazığ Belediyesi olarak inşaatını tamamlayacakları sözünü veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sözünü tuttu.

"KÜLLİYE YIL SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK"
Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre  Kahraman Şehidimiz Polis Fethi Sekin’in anısını yaşatmak adına hayata geçirilen projenin yıl sonunda ziyarete açılacağı belirtildi.

Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yakından takip ettiği külliye çalışmalarımız hızla ilerlemektedir. Belediye olarak böyle bir projeyi hayata geçirmekten büyük onur duyuyoruz. Dış cephe çalışmalarının yapıldığı külliyede kısa süre sonra peyzaj ve çevre düzenleme işlemlerine başlayacağız. Başkan Şerifoğulları’nın da talimatları doğrultusunda külliyemizi yıl sonuna kadar ziyarete hazır duruma getireceğiz. Aziz şehidimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.” denildi.