Birlik Vakfı Elazığ Şubesinde Görev Değişimi

Ülke genelinde birçok ilde faaliyetlerini sürdüren Birlik Vakfı Elazığ Şubesi yeni yönetimini düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıttı.

Birlik Vakfı Elazığ Şubesinde Görev Değişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde görev değişikliğine giden Birlik Vakfı ile Genç Birlik Elazığ Şubesi yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek, ülkenin müreffeh yarınlarına ulaşması adına, Elazığ özelinde üzerlerine düşenleri layıkı ile yapma gayretinde olacaklarını vurgulayarak ve vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Şimşek, 54 ilde Birlik Vakfı Şubesinin olduğunu ifade ederek, Elazığ teşkilatı olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi, şehrimizdeki vatandaşlar için çalışmalarda, projelerde bulunacaklarını ifade etti. 

Genç Birlik'te Başkan Talha Kayalı Oldu

Genç Birlik Elazığ Şube Başkanı Talha Kayalı ise 24 ilde Genç Birlik Şubesinin olduğunu,  yirmi beşinci il olarak Elazığ’da faaliyet göstereceklerini ifade etti. Genç Birlik olarak, milli ve manevi değerleri olan tüm gençliği birleştirici, yapıcı bir anlayışla kucakladıklarını, bu bilinç ile ülkenin gelişmesine katkı sunmak istediklerini ifade eden  Başkan Kayalı, yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını diledi.

Birlik Vakfı Elazığ Şubesi yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

Eray Şimşek – Şube Başkanı

Mustafa Metin (Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürü)

Hasan Ergüven (Eğitimci)

İbrahim Bahşi (Memur Sen İl Başkanı)

Sare Evcimik (Diyanet İşleri Başkanlığında Uzman)

Mehmet Salih Demirdağ (Avukat)

Dr.Yakup Kılıç (Akademisyen, Milli Boksör)

Murat Özekinci (Sağlık Bakanlığı Çalışanı / KAYED Başkanı)

Ahmet Atam (İnşaat Mühendisi)

Talha Kayalı (Bilişim Uzmanı,  Genç Birlik Şube Başkanı)

Oğuzhan İspir (Gelir Uzmanı)