Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Elazığ'da düzenlediği mitinge katılarak, 21 yılda Elazığ'a 137 milyarı aşkın yatırım yaptıklarını, Pertek köprüsü proje ihalesinin yapıldığını ve çalışmaya başlanıldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hak sahibi olan 2 bin 255 depremzede için 9 Şubat’ta düzenlenen kura çekimi için Elazığ’a geleceği açıklanırken; yoğun programı nedeniyle ziyareti ertelenmişti.

Ertelenen programının ardından Yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’a geldi. Cumhuriyet Meydanın da vatandaşlara seslenen Erdoğan,Elazığ’ın her zaman AK Parti’ye destek verdiğini ifade etti. 

Erdoğan: Elazığ Bir Kez Daha Tarih Yazacak

“ELAZIĞ, ÇOK ÖZEL VE MÜSTESNA GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Elazığ’da ağırlamaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek; “Bugün Elazığ’ımız çok özel ve müstesna günlerinden birini yaşıyor. Bugün milli birlik ve beraberliğin vefanın sembolü aziz şehir Elazığ olarak gücünü milletten alan büyük Türkiye’nin güçlü lideri memleket sevdalısı Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlıyoruz. Bugün Türkiye’de belediyeciliğin kitabını yazan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Elazığ’a olan sevdasıyla her daim yüreklerimize dokunan ve bugün bir kez daha teşrifleriyle bizleri onurlandıran Recep Tayyip Erdoğan’ı şehrimizden ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bugün 24 Ocak depreminin yaşanmasının ardından ilimize gelen zor günümüzde iyi günümüzde yanımızda olan her daim  güç aldığımız liderimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün bu meydanda büyük mutluluk ve heyecanla cumhurbaşkanımızı bağrına basan hemşehrilerimiz sağ olun var olun. AK Parti belediyeciliği demek milletin derdiyle hemhal olmak demektir, insanı merkeze almak demektir. Bizler 2019’dan bugüne cumhurbaşkanımızdan aldığımız feyz ışığında hizmet etme gayesi içerisinde olduk. Şehrimizi çok kıymetli eserlerle buluşturduk bu şehrin her derdini kendi derdimiz bildik. Her karışına sevdalı olduğumuz bu şehre olan hizmeti kendimize şiar edindik. Bizleri yeniden bu aziz şehre hizmetkar olmak ile onurlandıran cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 31 Martta merkez ve tüm ilçelerimizde millete hizmet davası olan ak parti belediyeciliğini zafere taşıyarak bu kutlu zafere cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz” dedi.

Erdoğan: Elazığ Bir Kez Daha Tarih Yazacak

 “RECEP TAYYİP ERDOĞAN BELEDİYECİLİĞİ DÜNYADA NAM SALMIŞ DURUMDA”
Mitingde konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise: “Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği dünyada nam salmış durumda. Muhalefet belediyeleri ile bizim belediyelerimizin arasındaki fark geceyle gündüz gibidir. Bizde seçmenini sadece seçimden seçime hatırlayan belediye başkanı olmaz. Bu anlayışla uygun adımlarımızla 31 Mart seçimlerinde bütün bölgelerde üstünlüğü sağlamak umudundayız. Bizler biliyoruz ki bizim sicil amirimiz siz ve milletimizdir bize notu verecek olan da milletimizdir. Aziz şehrimize teşriflerinden dolayı cumhurbaşkanımız ve misafirlerimize şükranlarımı arz ediyorum. Mitingimize katılan vatandaşlarımız İyi ki varsınız Allah sizi var etsin 31 Mart akşamı bu zaferi kutlamak için sizleri rabbime emanet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Erdoğan: Elazığ Bir Kez Daha Tarih Yazacak

“ GAKGOŞLARA SELAM VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen buluşmada yaptığı açıklamada,“ "Harput’un başından gün eksik olmaz, vatana vermeye can eksik olmaz. Gakgoş yiğittir cömerttir öyle bilinir, Gakgoşun adından şan eksik olmaz. Elazığ insanıyla toprağıyla iklimiyle adıyla sanıyla aziz olan Elâzığ’a  bugün bir kez daha selamlıyorum. Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm Gakgoşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Gönüllerimizi buluşturan rabbimize sonsuz hamd ediyorum. Bugün Elazığ yine bir başka bambaşka, sordum meydanda ne kadar Gakgoş var? 65 bin kişi var dediler. Şimdi soruyorum 65 bin Gakgoşun olduğu yerde Elazığ seçimlerini kim kazanır? Gakgoşlar kazanır.”dedi. 

ERDOĞAN PANKARTLARI TEK TEK OKUDU

Konuşmasına bir süre ara veren Erdoğan, kaldırılan pankartları tek tek okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan okuduğu pankartlardakiş sloganlara "Nereden buldunuz bunları" diyerek sempatik bir tepki verdi. Özellikle "Karizma desen var, icraat desen var tepkisi" büyük bir bir beğeni alırken Erdoğan ise bu slogana "Görüyorsunuz işte karşınızdayım. Karizma desen var, icraat desen var." ifadesiyle yanıt verdi. Dikkat çeken bir diğer pankart ise "Herkese bizden orcik, Özgür'e yok" oldu.

Erdoğan: Elazığ Bir Kez Daha Tarih Yazacak

GAKGOŞLAR BİR KEZ DAHA BU KARDEŞİNİN YANINDA YER ALDI
31 Mart akşamı AK Parti sandıkları patlatarak geliyor mu? Buna hazır mıyız? diyen Erdoğan,“Durmak yok, durmak yok durmak yok, size can feda. Elazığ’a son olarak 1 Nisan’da gelmiştim bu ziyarette hem deprem konutlarının temelini atmış hem de önceki konutların kurasını çekmiştik. Akşamına da depremzede kardeşlerimizle iftar açmıştık. Yine bir ramazan öncesindeyiz. 6 Şubat ve diğer depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyorum. Yaklaşık 11 ay sonra bir kez daha Elazığ’da bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Gakgoşlara şükran borcumuzu ödemek isteriz. Elazığ Mayıs seçimlerinde milletvekilliğine yüzde 56 oy oranıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise şahsıma 67.2 oranında destek verdi. Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy oranıyla Gakgoşlar bir kez daha bu kardeşinin yanında yer aldı. Bu kardeşinize ve ittifaka sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Desteğiniz teveccühünüz için rabbim sizlerden razı olsun. Aziz şehrin gençleri hazır ve kararlı. Gakgoşlar sevdi mi tam sever."dedi.

Erdoğan: Elazığ Bir Kez Daha Tarih Yazacak

“ELAZIĞ’IN TARİH YAZACAĞINA İNANIYORUM” 
"31 Martta bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var,  Gakkoşlardan aynı güçlü duruşu 31 Martta da bekliyoruz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,“ Elazığ,  31 Martta yine tarih yazacağına ben yürekten inanıyorum. Bu meydan bana  Elazığ’ın bana gümbür gümbür geleceğini söylüyor. Seçim gününe kadar ana kademe, kadın kolları, gençler kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Elazığ ile birlikte Türkiye haritasının tamamını cumhur ittifakının renkleriyle boyamaya var mıyız?  Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Gakkoşlar bizimle yürüdüğü müddetçe evelallah kimse bizim önümüzü kesemez. Elazığ bizden desteğini esirgemediği sürece kimse Türkiye’nin bileği bükemez, bükemiyorlardı.”dedi.  

Erdoğan: Elazığ Bir Kez Daha Tarih Yazacak

"PALU'DAN FARKLI BİR SES BEKLİYORUM"
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Palu! 31 Mart akşamı ben Palu’dan farklı bir ses bekliyorum ne demek istediğimi anladınız değil mi? Ekonomide, savunma sanayide ihracatta istihdamda, üretimde hamd olsun sürekli yeni başarılara imza atıyoruz. Ekonomimiz 6 Şubat’ta Elazığ’ı da etkileyen depremlere, bölgemizdeki çalışmalara rağmen %4.5 büyüdü, bakınız büyüyoruz. İhracatımız düzenli bir şekilde artmaya, cari açığımız iyileşmeye devam ediyor.Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere yaşanan sıkıntıları biliyor,görüyoruz. Bütçe imkanlarını zorlayarak emeklilerimizin yükünü hafifletecek adımları attık atıyoruz. Sene başında her emeklimize 5’er bin lira ikramiye yatırdık. Emeklilerimizin maaşlarını aynı seviyeye getirdik. %49.5 zam almış oldular, en düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkardık. İlk kez bizim yaptığımız emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de %50 artışa gittik. Buna kullandığımız ilave kaynak 300 milyar lirayı buldu. Bütçe imkânı genişledikçe inşallah çok daha fazlasını yapacağız. Sırf oy uğruna milletimize yalan söyleyemeyiz. Şimdiye kadar hep dürüst olduk.”dedi. 

Erdoğan: Elazığ Bir Kez Daha Tarih Yazacak