Elazığ'da Dikkat Çeken Video!

Fırat Üniversitesine ait resmi sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşım Elazığ kamuoyunda büyük takdir topladı. Videoda Rektör Göktaş ve ekibinin çalışmaları sonucunda 4 yıllık süreç içerisinde ilimize 12 Milyar TL'lik yatırım yapıldığı açıklandı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da Dikkat Çeken Video!

Kurulduğu günden bu yana ilimiz ekonomisi ve eğitimine büyük katkılar sağlayan Fırat Üniversitesi modern alt yapısı ve güçlü kadrosu ile eğitimin kalitesini artırmaya devam ediyor. 

ELAZIĞ'A 4 YILDA, 12 MİLYAR TL'LİK DEV YATIRIM!
Bu kapsamda Fırat Üniversitesine ait resmi sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda Rektör Fahrettin Göktaş ve ekibinin gayretli çalışmaları sonucunda 4 yıllık süreç içerisinde ilimize yaklaşık 12 Milyar TL'lik bir yatırım yapıldığı belirtildi. 

Paylaşılan videoda Rektör Göktaş'ın yapmış olduğu konuşmanın bir bölümüne de yer verilerek, üniversitede yapılan çalışmalar anlatıldı. Yapılan hizmetlerin anlatıldığı video, Elazığ kamuoyunun takdirini topladı.

DİŞ HASTANESİ İNŞAATI YIL SONUNDA BİTECEK
Fırat Üniversitesinin ilimize önemli katkılar sağladığı belirtilen videoda Rektör Göktaş, diş hekimliği hastanesi inşaatının yıl sonunda bitirileceği müjdesini de vererek şunları söyledi;

"Bu dönemde başlatmış olduğumuz diş hekimliği hastanesi inşaatı devam ediyor. İnşallah yıl sonunda bitecek. Yine üniversitemize yeni bir hastane kazandırdık. Ağustos ayının sonunda yapım ihalesine çıkacağız. TOKİ tarafından yapılacak olan hastanemiz inşallah bir kaç yıl içerisinde hizmete açılacak."

TÜRKİYE'DE BİR İLK!
Türkiye'de bir ilk olan yazılım, bilişim ve arge merkezi inşaatında da yüzde 95'inin tamamlandığını açıklayan Rektör Göktaş bu merkezinde Ağustos ayı sonunda hizmete başlayacağını belirtti. Yine merkez araştırma labaratouarı ile İktisat Fakültesi inşaatlarınında yakın zamanda biteceği müjdesini de vererek yaklaşık bu hizmetlerin ilimize12 Milyar TL'lik bir katkı sağladığını ifade etti. 

"1982 YILINDAN BERİ ELAZIĞ'DA YAŞIYORUM"
Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olan ilimize ve Fırat Üniversitesine hizmet etmekten şeref duyduğunu belirten Rektör Göktaş, paylaşılan videoda yaptığı konuşmada 1982 yılından beri 42 yıldır Elazığ'da yaşadığını vurgulayarak, bu yatırımları kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti. 

Elazığ'da Dikkat Çeken Video!